Intresserad? Skicka ett mejl till jobb@sellboss.se med kontaktuppgifter, så bokar vi upp ett förutsättningslöst möte.

Vad innebär en anställning i team Sellboss?

Hos oss kommer du att jobba som konsult inom ditt tekniska intresseområde och ditt uppdrag kommer bli att arbeta i projektform på plats hos våra kunder.

Vad får jag som konsult i team Sellboss?

  • Möjligheten att jobba i ett företag med stark familjekänsla, där vi trivs och har roligt tillsammans.
  • Allt stöd du känner att du behöver för att lyckas i ditt uppdrag.
  • Ingen som jagar dig efter sista timmens debitering. För oss är det viktigare att du trivs och gör det jobb som kunden förväntar sig.
  • Förståelse för att fritid och familj är viktigt. Ett måste för återhämtning och möjligheten att lyckas i ditt arbete.
  • En prestigelös miljö med högt i tak, där du kommer att kunna påverka vår resa och få en central del i byggandet av vårt bolag.

Vad erbjuder Sellboss för villkor?

Trygghet genom fast lön

Som medarbetare skall du känna dig trygg. Därför vill vi alltid använda oss av en fast grundlön som du alltid kan lita på och som inte påverkas av din beläggning.

En hög lön genom en rörlig del varje månad

Som medarbetare får du även en viss procentandel på det du fakturerar per månad. Detta ger dig möjlighet att påverka din slutliga lön och känna att det arbete du utför uppskattas.

Framtida trygghet med tjänstepension

Till dig som medarbetare så sätter vi varje månad av ett belopp till tjänstepension och försäkringar. För att göra detta på bästa sätt så får du möjlighet att välja mellan två alternativ; en med rådgivning och en utan, så du får den lösning som känns bäst för dig.

Mer tid till privatliv och familj

Som medarbetare får alla 30 dagar semester per år. Dessutom så ger vi dig frihet under ansvar, vilket innebär flexibel arbetstid där du själv är ansvarig för hur och när du arbetar, så länge det sker i samtycke med din kund.

Friskvård och träning uppmuntras

Som medarbetare får du minst tillgång till ett månadskort på en träningsanläggning eller liknande alternativ. Vår vision är att vi tillsammans även utövar gemensamma aktiviteter som gynnar en bättre hälsa. Till exempel så hoppas vi på minst ett lag i Stafesten varje år.

Föräldrapenningtillägg

Alla medarbetare som varit anställda i över ett år stöttar vi lite extra när man får barn. Vi fyller ut försäkringskassans ersättning de första 6 månaderna och ser till att du får 90% av din genomsnittliga lön när du är föräldraledig.

Vidareutbildning

Vi vill att du som medarbetare skall växa som person och erbjuder alla medarbetare bästa möjlighet till vidareutveckling. Du får möjlighet till minst ett utbildningstillfälle per år och om du är intresserad av t.ex. affärsutveckling eller mentorskap, så har vi visioner som vi gärna driver tillsammans med dig.